To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10459.1/45781
Title: | Disseny de la cuina central d'una empresa dedicada a la restauració comercial |
---|---|
Author: | Morancho Palau, Joan |
Other authors: | Universitat de Lleida. Escola Politècnica Superior; Castell, Albert |
Notes: | El projecte consisteix en el disseny d'una cuina central en una nau industrial propietat d'una empresa del sector de la restauració comercial. Es duu a terme la selecció dels sistemes de gestió i organització, producció i distribució i consum. S'hi defineixen les zones en que s'estructura la cuina, la distribució d'aquestes i la dotació bàsica corresponent en base als principis d'higiene alimentària. S'inclou també l'adequació de l'espai de treball a la normativa vigent d'accessibilitat i la instal·lació de protecció contra incendis. Així mateix, es desenvolupen els càlculs corresponents al disseny de tres de les cambres frigorífiques de que consta la cuina. |
Subject(s): | -Restauració -- Control de qualitat -Higiene dels aliments |
Rights: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
|
Document type: | Bachelor Thesis |
Share: |
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
Morancho.pdf | 7.856 MB | application/pdf | View/Open |