To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10459.1/45866

Índex per a l’avaluació de l’oportunitat de la verema selectiva a partir de mapes de vigor
Monsó Llana, Adriana
Arnó Satorra, Jaume; Martínez Casasnovas, José Antonio; Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.
L’índex d’oportunitat IO és un índex per avaluar si pot ser rendible o no la verema selectiva, segons les característiques de la parcel·la i els mapes de vigor (índex NDVI) obtinguts a través de la imatge de satèl·lit. L’índex proposat es construeix en base a tres factors que són la variabilitat (V) en els valors d’NDVI, l’estructura espacial (E) d’aquesta variació, i una superfície mínima necessària (S) per a que sigui rendible la verema selectiva. El càlcul de l’índex d’oportunitat permet obtenir un valor numèric d’oportunitat de verema selectiva per cada una de les parcel·les, i a partir d’aquí es poden classificar segons presentin una oportunitat alta, mitjana o baixa per a la verema selectiva.
-Vinya -- Conreu
-Raïms -- Collita
-631 - Agricultura. Agronomia. Maquinària agrícola. Sòls. Edafologia agrícola
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor Thesis
         

Full text files in this document

Files Size Format View
Monsó Llana PFC.pdf 5.659 MB application/pdf View/Open

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters