Title:
|
Projecte d'implantació d'una almàssera per a una capacitat de 200t d'oli d'oliva verge extra de producció integrada al municipi del Catllar (Tarragona)
|
Author:
|
Mercadé Virgili, Esteve
|
Other authors:
|
Jové Vilalta, Josep Maria; Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària. |
Notes:
|
L’objecte del projecte és la implantació d’una almàssera per a l’obtenció de 200 t d’oli d’oliva verge extra produït mitjançant producció integrada, ja que aquest mètode és més respectuós amb el medi ambient. En la redacció del projecte, s’han projectat totes les instal·lacions i serveis per al correcte funcionament de l’almàssera, així com tots els documents necessaris per a la seva execució. Finalment, hi ha un estudi econòmic per valorar la viabilitat d’una indústria agroalimentària d’aquestes característiques. |
Subject(s):
|
-Oli d'oliva--Emmagatzematge -Oli d'oliva--Agricultura sostenible -663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos |
Rights:
|
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
|
Document type:
|
Bachelor Thesis |
Share:
|
|