Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10459.1/47693

Administració de nutrició parenteral en pacients crítics de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova: estudi exploratori preliminar.
Morreres Esteve, Gala
Trujillano Cabello, Javier; Universitat de Lleida. Facultat de Medicina
Objectiu: Com a treball exploratori preliminar, s’ha volgut estudiar la situació d’administració de Nutrició Parenteral (NPT) a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV). S’han tingut en compte alguns aspectes com la complementació amb Nutrició Enteral (NE), la precocitat d’administració de NPT i el progrés d’alguns paràmetres analítics d’importància nutricional, com l’albúmina. Mètodes: En aquest estudi descriptiu retrospectiu s’ha recollit la informació d’aquells pacients que varen ingressar a la UCI durant els tres primers mesos de 2013. Aquesta informació recollida ha sigut comparada amb altres casos similars. Resultats: Els pacients amb NPT són els menys nombrosos a la UCI però són els pacients més greus. A l’HUAV es du una política de precocitat a l’hora d’administrar la NPT. Els paràmetres analítics no indiquen l’aportació de NE sinó l’estat del tracte gastrointestinal. La majoria de programes de NPT són modificats al llarg de la seva administració. Conclusions: La precocitat de l’administració es la indicada per la ESPEN (European Society of Parenteral and Enteral Nutrition). Tot i així hi ha aspectes que caldrà estudiar més a fons per tal de proporcionar una administració més adequada i adaptada al pacient.
-Pacients crítics
-Nutrició parenteral
-Unitat de Cures Intensives
-Nutrició enteral complementària
cc-by-nc-nd
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Vista
gmorrerese.pdf 3.258 MB application/pdf Vista/Abrir

Mostrar el registro completo del ítem