Título:
|
El comerç de carn de porc dins de la UE: estudi economètric dels factors determinants
|
Autor/a:
|
Balanyà Carreras, Estefania
|
Otros autores:
|
Viladrich i Grau, Montserrat; Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària. |
Notas:
|
El present projecte pretén estimar un model de “gravetat” que ens permeti estimar els efectes que sobre el comerç intracomunitari de carn de porc de la UE27 han tingut i tenen: la introducció de la moneda única europea; els costos de transport, l’ampliació de la Unió Europea de 2004, variacions en la renda dels països, la producció de carn de porc dels països i les relacions de veïnatge.
Per tal de dur a terme l’estudi, hem construït una base de dades amb dades relatives als factors esmentats i hem procedit a estimar el model de gravetat. |
Materia(s):
|
-comerç intracomunitari -UE-27 -carn de porc -estudi economètric -factors determinants -Carn de porc -- Indústria i comerç -- Comunitat Econòmica Europea, Països de la -Econometria -Comerç internacional -Unió Europea -- Comerç |
Derechos:
|
cc-by-nc-nd
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
|
Tipo de documento:
|
bachelorThesis |
Compartir:
|
|