Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10459.1/47734

El comerç de carn de porc dins de la UE: estudi economètric dels factors determinants
Balanyà Carreras, Estefania
Viladrich i Grau, Montserrat; Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.
El present projecte pretén estimar un model de “gravetat” que ens permeti estimar els efectes que sobre el comerç intracomunitari de carn de porc de la UE27 han tingut i tenen: la introducció de la moneda única europea; els costos de transport, l’ampliació de la Unió Europea de 2004, variacions en la renda dels països, la producció de carn de porc dels països i les relacions de veïnatge. Per tal de dur a terme l’estudi, hem construït una base de dades amb dades relatives als factors esmentats i hem procedit a estimar el model de gravetat.
-comerç intracomunitari
-UE-27
-carn de porc
-estudi economètric
-factors determinants
-Carn de porc -- Indústria i comerç -- Comunitat Econòmica Europea, Països de la
-Econometria
-Comerç internacional
-Unió Europea -- Comerç
cc-by-nc-nd
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Vista
ebalanyàc.pdf 1.291 MB application/pdf Vista/Abrir

Mostrar el registro completo del ítem