Título:
|
Análisis de polifenoles en los vinos mediante técnicas de separación
|
Autor/a:
|
Casares Faulín, Ana Belen
|
Otros autores:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Oliver, Ramón |
Abstract:
|
En aquest projecte s’ha realitzat l’optimització del mètode analític. S’ha fet uns estudis previs, com són la preparació de la fase mòbil orgànica i la fase mòbil aquosa, l’elució del gradient i el filtrat.
S’ha estudiat també l’estabilitat dels vins i el mètode cromatogràfic.
Per últim, s’ha fet un estudi de 46 mostres de vins, en el qual s’ha estudiat la correlació entre els polifenols i les característiques dels vins, com és la Denominació d’Origen (D.O).
La tècnica utilitzada ha estat l’ HPLC amb el detector de UV-visible i fluorescència. |
Materia(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química -Polyphenols -Polifenols -- Anàlisi |
Derechos:
|
|
Tipo de documento:
|
Trabajo/Proyecto fin de carrera |
Editor:
|
Universitat Politècnica de Catalunya
|
Compartir:
|
|