Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/10677

Análisis de polifenoles en los vinos mediante técnicas de separación
Casares Faulín, Ana Belen
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Oliver, Ramón
En aquest projecte s’ha realitzat l’optimització del mètode analític. S’ha fet uns estudis previs, com són la preparació de la fase mòbil orgànica i la fase mòbil aquosa, l’elució del gradient i el filtrat. S’ha estudiat també l’estabilitat dels vins i el mètode cromatogràfic. Per últim, s’ha fet un estudi de 46 mostres de vins, en el qual s’ha estudiat la correlació entre els polifenols i les característiques dels vins, com és la Denominació d’Origen (D.O). La tècnica utilitzada ha estat l’ HPLC amb el detector de UV-visible i fluorescència.
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química
-Polyphenols
-Polifenols -- Anàlisi
Trabajo/Proyecto fin de carrera
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem