Implementación de movimientos suaves en robots industriales mediante splines cúbicos : aplicación a un laboratorio remoto de robótica
Mohedano Gómez, Marcos
Ibeas, Asier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 200 p.
Resum: La solución a los problemas de disponibilidad horaria para la realización de sesiones prácticas por parte de los estudiantes se encuentra en los laboratorios remotos, que permiten a estos interactuar con los elementos instalados en los laboratorios sin necesidad de estar presentes físicamente. Este proyecto pretende crear un laboratorio remoto para la asignatura "Robótica y Automatización Industrial" impartida en la ETSE, UAB, en el cual los estudiantes puedan ejecutar trayectorias de tipo spline cúbico en un brazo robot y observar a través de vídeo en tiempo real los movimientos del robot desde cualquier lugar con conexión a Internet.
Resum: La solució als problemes de disponibilitat horària per a la realització de sessions pràctiques per part dels estudiants es troba en els laboratoris remots, que permeten a aquests interactuar amb els elements instal·lats en els laboratoris sense necessitat d'estar presents físicament. Aquest projecte pretén crear un laboratori remot per a l'assignatura "Robòtica i Automatització Industrial" impartida a l'ETSE, UAB, en el qual els estudiants puguin executar trajectòries de tipus spline cúbic en un braç robot i observar a través de vídeo en temps real els moviments del robot des de qualsevol lloc amb connexió a Internet.
Resum: The solution to the problems of time availability for conducting practical sessions by students is in remote laboratories, which allow them to interact with the elements installed in laboratories without being physically present. This project aims to create a remote laboratory for the course "Robòtica i Automatització Industrial" given at ETSE, UAB, in which students can perform cubic spline trajectories in a robot arm and watch through real-time video the movements of the robot from anywhere with Internet access.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Informàtica ; Ensenyament assistit per ordinador



Annexos
67 p, 2.9 MB

Projecte
133 p, 2.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir