La privacitat de les connexions dels usuaris d'una xarxa social
Pérez-Solà, Cristina
Herrera-Joancomartí, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 98 p.
Resum: Aquest projecte mostra com les connexions dels usuaris d'una xarxa social suposen un risc afegit per a la privacitat dels usuaris que hi formen part. Aquestes connexions ofereixen informació suficient per a poder dur a terme processos d'agregació d'informació entre diferents xarxes socials, permetent a un atacant millorar el seu coneixement inicial sobre les xarxes. El projecte és un recorregut per totes les fases necessàries per dur a terme aquest procés, des de la recollida de la informació fins a l'agregació de les dades obtingudes.
Resum: Este proyecto muestra como las conexiones de los usuarios de una red social suponen un riesgo añadido para la privacidad de los usuarios que la forman. Estas conexiones ofrecen información suficiente para poder realizar procesos de agregación de información entre diferentes redes sociales, permitiendo a un atacante mejorar su conocimiento inicial sobre las redes. El proyecto es un recorrido por las diversas fases necesarias para realizar este proceso, desde la recogida de información hasta la agregación de los datos obtenidos.
Resum: This project shows that link connections in social networks suppose a new risk for user's privacy. These links provide an attacker with enough information to make aggregation processes between different online social networks, improving the attackers initial knowledge of the network. This project is a journey towards this aggregation process, starting from data collection and ending in the aggregation itself.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Algorismes computacionals ; Grafs, Teoria de ; Xarxes socials en línia ; Mesures de seguretat



98 p, 8.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir