Desenvolupament en Network Simulator 2 : protocol de migració per simular agents mòbils
Tanas, Cristian Stefan
Serrano Núñez, Rubén
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 85 p.
Resum: Avui en dia, estem assistint a una expansió de la tecnologia d'agents mòbils i noves aplicacions basades en aquesta s'estan obrint pas constantment. Les aplicacions han de demostrar la seva viabilitat sobretot en entorns heterogenis i complexos com les xarxes MANET. En aquest projecte es desenvolupa un sistema per simular el comportament dels agents mòbils, ampliant l'actual simulador de xarxa NS2, i també es comprova la viabilitat de l'implementació de l'ETTMA pel triatge de víctimes en situacions d'emergència.
Resum: Hoy en día, estamos asistiendo a una expansión de la tecnología de agentes móviles y nuevas aplicaciones basadas en esta se están abriendo paso constantemente. Las aplicaciones han de demostrar su viabilidad sobretodo en entornos heterogéneos y complejos como las redes MANET. En este proyecto se desarrolla un sistema para simular el comportamiento de los agentes móviles, ampliando el actual simulador de red NS2, y también se comprueba la viabilidad de la implementación del ETTMA para la selección de víctimas en situaciones de emergencia.
Resum: Nowadays we are attending an expansion of the mobile agents technology and new applications based on it are arising constantly. The applications need to prove their viability specially in heterogeneous and complex environments such as MANET networks. In this project a new system to simulate the behaviour of the mobile agents is developed by extending the existing network simulator NS2. Also the viability of the implementation of ETTMA for victim classification in emergency situations is proved.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Agents mòbils (Software d'ordinador) ; Ordinadors, Xarxes d' ; Simuladors ; Protocols de xarxes d'ordinadors



85 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir