Geolocalitzáció en temps real sobre Google Maps
Martín Farré, Rafael
Ganyet, Josep M.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 122 p.
Resum: L'objectiu d'aquest projecte és crear un sistema de seguiment d'una flota de vehicles amb GPS en temps real. A partir d'un mòdul de captació, el servidor recull la informació geogràfica dels vehicles i l'emmagatzema. I amb un mòdul de processament, es mostra i controla els vehicles, els punts d'interès i els polígons del sistema de Geofencing. En primer lloc, faig una introducció a l'estat de l'art dels sistemes de seguiment de vehicles. A continuació, analitzo els requeriments, especifico el comportament desitjat del sistema, explico el disseny i la implementació. Per últim, faig un seguit de proves per extreure'n les conclusions.
Resum: El objetivo de este proyecto es crear un sistema de seguimiento de una flota de vehículos con GPS en tiempo real. A partir de un módulo de captación, el servidor recoge la información geográfica de los vehículos y lo almacena. Y con un módulo de procesamiento, se muestra y controla los vehículos, los puntos de interés y los polígonos del sistema de Geofencing. En primer lugar, hago una introducción al estado del arte de los sistemas de seguimiento de vehículos. A continuación, analizo los requerimientos, especifico el comportamiento deseado del sistema, explico el diseño y la implementación. Por último, hago una serie de pruebas para extraer las conclusiones.
Resum: The aim of this project is to create a tracking system of a fleet of vehicles with GPS in real time. From a capture module, the server collects and stores the geographical information of the vehicles. And, with a processing module, are shown and controlled vehicles, points of interest and polygons of Geofencing system too. First of all, I make an introduction to the state of the art of the vehicle tracking systems. Next, I analyze the requirements, I specify the wished behaviour of the system, I explain the design and the implementation. Finally, I make a series of tests to extract the conclusions.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Sistema de posicionament global ; Vehicles de motor ; Sistemes de localització automàtica



Presentació
28 p, 2.5 MB

Presentació
122 p, 3.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir