To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2445/16822

El sistema de gestión documental de la Universitat de Barcelona en el marco de la Administración electrónica: un elemento más para fomentar la mejora continua
Andreu i Daufí, Jordi; Nolla Lacruz, Sílvia
Universitat de Barcelona
Podeu consultar la versió en català a: http://hdl.handle.net/2445/16866
[eng] We describe the project for the organization of the documentary management system at the University of Barcelona, which is inspired by the opportunities presented by the introduction of electronic administration. We stress the function of the documentary management system as an agent for promoting continuous innovation and improvement. We illustrate this vision with a description of the process of introducing the documentary management system in the area of research.
[cat] Es descriu el projecte per a l'organització del Sistema de Gestió Documental de la Universitat de Barcelona emmarcant-lo en l'oportunitat que representa la implantació de l'administració electrònica. Els autors destaquen el paper que adopta el sistema de gestió documental com a agent per al foment de la innovació i de la millora contínua. Exemplifiquen aquesta visió mitjançant la descripció del procés d'implantació del sistema de gestió documental de l'àrea de recerca.
-Internet en l'administració pública
-Gestió de la informació
-Gestió dels documents
-Internet in public administration
-Information resources management
-Records management
-Universitat de Barcelona
-Universitat de Barcelona
cc-by-nc-nd, (c) Andreu et al., 2009
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca
Article
Article - Published version
Universitat de Barcelona. Facultat de Biblioteconomia i Documentació
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters