Monitorització de rendiment i accounting de centres de computació grid
Sans Claret, Ignasi
Mostaccio, Diego Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 72 p.
Resum: El Port d'Informació Científica és un centre de Computació Grid de referència que dona suport a comunitats científiques, com el LHC (CERN). Al PIC, trobem una gran varietat de tecnologies que proporcionen serveis al centre. Des de l'arquitectura i elements de la xarxa, fins a recursos informàtics de computació, sistemes d'emmagatzematge a disc i cinta magnètica, bases de dades (ORACLE/PostgreSQL). El projecte consisteix en el disseny i implementació d'una base de dades col·lectora de tota la informació rellevant dels diferents sistemes del centre, i un portal web on mostrar tots els valors i gràfiques, tot basat en programari lliure.
Resum: El Port d'Informació Científica es un centro de Computaciónn Grid de referencia que da soporte a comunidades científicas, como el LHC (CERN). En el PIC, encontramos una gran variedad de tecnologías que proporcionan servicios en el centro. Desde la arquitectura y elementos de la red, hasta recursos informáticos de computación, sistemas de almacenamiento en disco y cinta magnética, bases de datos (ORACLE / PostgreSQL). El proyecto consiste en el diseño e implementación de una base de datos colectora de toda la información relevante de los diferentes sistemas del centro, y un portal web donde mostrar todos los valores y gráficos, todo basado en software libre.
Resum: The Port d'Informació Científica is a reference Computing Grid center that supports scienti c communities, such as the LHC (CERN). A wide variety of technologies that provide services to the center. From architecture and network elements, to computing resources, disk and tape storage systems, databases (Oracle / PostgreSQL). The project involves the design and implementation of a database collecting all the relevant information of di erent systems from the center and a website to show all values and graphs, all based on free software.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Bases de dades ; Disseny ; Informació ; Sistemes d'emmagatzematge i recuperació ; Pàgines web ; Desenvolupament



Presentació
28 p, 510.8 KB

Projecte
72 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir