Planificación de la producción en sistemas poco complejos. (Algoritmo de planificación de BOLD APS)
Osorio Castañeda, Guayasén
Verge, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 97 p.
Resum: BOLD APS es un software diseñado para solventar el problema de la planificación de la producción. Como tal, cuenta con un algoritmo, en continuo desarrollo, cuya función es tomar las decisiones oportunas para obtener una buena programación de tareas. Este proyecto consta de dos fases: la principal comprende el diseño e implementación de una nueva sección dentro del algoritmo de planificación de la producción que utiliza la empresa Global Planning Solution, con el objetivo de ofrecer mejoras en la calidad de las soluciones actuales; la fase secundaria consiste en una labor de depuración, limpieza y ordenación del código, para facilitar su comprensión y posterior modificación.
Resum: BOLD APS és un software dissenyat per a solucionar el problema de la planificació de la producció. Com a tal, compta amb un algorisme, en continu desenvolupament, la funció del qual és prendre les decisions oportunes per a obtenir una bona programació de tasques. Aquest projecte consta de dues fases: la principal comprèn el disseny i implementació d'una nova secció dintre de l'algorisme de planificació de la producció que utilitza l'empresa Global Planning Solution, amb l'objectiu d'oferir millores en la qualitat de les solucions que proporciona actualment; la fase secundària consisteix en una tasca depuració, neteja i ordenació del codi, per tal de facilitar la seva comprensió i posterior modificació.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Control de processos ; Automatització ; PFC ; Processament de dades



97 p, 670.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-03-30, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir