Componente Editor & Analizador SPL-SQL de karat
Dueñas Ruiz, Daniel
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 63 p.
Resum: Creación de un componente "Editor y Analizador para el lenguaje SPL-SQL" del producto karat para ayudar a los desarrolladores de una empresa en la programación de código de este lenguaje implementando diferentes funcionalidades que ayuden a esta tarea. El proyecto ha sido desarrollado con el lenguaje Java y la herramienta resultante adopta el formato de un Plug-in IDE Eclipse.
Resum: Creació d'un component "Editor y Analitzador per al llenguatge SPL-SQL" del producte karat per ajudar als desenvolupadors d'una empresa en la programació de codi d'aquest llenguatge implementant diferents funcionalitats que ajudin en aquesta tasca. El projecte ha estat desenvolupat amb el llenguatge Java i l'eina resultant adopta el format d'un Plug-in IDE Eclipse.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Empreses ; Processament de dades ; Interfícies gràfiques d'usuari (Sistemes d'ordinador) ; Disseny



70 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-03-30, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir