Sistemas de comunicaciones para vuelos no tripulados
Correa Vila, Alejandro
López Vicario, José, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 79 p.
Resum: La iniciativa ATLANTIDA engloba numerosos estudios de ingeniería con el objetivo de reformar el actual sistema de gestión del tráfico aéreo. Dentro de estos estudios se encuentran diversas investigaciones en el campo de las comunicaciones móviles. La gran variabilidad del entorno aeronáutico promueve el estudio de sistemas de comunicaciones móviles capaces de funcionar en este tipo de entorno. Este proyecto propone un sistema de comunicaciones WiMAX en un entorno aeronáutico con aviones no tripulados utilizando la modulación OFDM.
Resum: La iniciativa ATLANTIDA engloba nombrosos estudis d'enginyeria amb l'objectiu de reformar l'actual sistema de gestió del tràfic aeri. Dins d'aquestos estudis es troben diverses investigacions en el camp de les comunicacions mòbils. La gran variabilitat de l'entorn aeronàutic promou l'estudi de sistemes de comunicacions mòbils capaços de treballar en aquest tipus d'entorn. Aquest projecte proposa un sistema de comunicacions WiMAX en un entorn aeronàutic amb avions no tripulats utilitzant la modulació OFDM.
Resum: The ATLANTIDA initiative is composed by different engineering studies that try to change the air traffic management. In these studies, we can found some researches about mobile communications. The high variability of aeronautic channel promotes the study of mobile communications systems, which can be able to work in that kind of channel. This project proposes a WiMAX communications system in an aeronautical channel with unmanned aerial vehicles using OFDM modulation.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació [2500898]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica de Telecomunicació. Especialitat de Sistemes Electrònics
Document: Treball final de grau
Matèria: Modulació (Electrònica) ; Microones -- Sistemes de comunicació ; Comunicació, Sistemes mòbils de



79 p, 792.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-08-21



   Favorit i Compartir