Gestión de cambios y proyectos
Rey Campillo, Juan Manuel
Sánchez Castelló, José María
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 195 p.
Resum: Moltes inversions corporatives actuals són destinades a la millora de la gestió del canvi. Aquestes inversions són motivades per una carència històrica entre el conjunt recursos humans i les noves tecnologies tal com va reflexar l'estudi del MIT en 1992. L'objectiu del projecte és analitzar la gestió del canvi i projectes des d'un put de vista poc conegut per els enginyers. Direcció de l'equip humà, Procés de qualitat industrial, Programació extrema, Anàlisi de la cobertura dels Sistemes d'informació d'una companyia segons la seva estructura i estratègia empresarial, El mercat i les seves forces competitives, el retorn de la inversió, el cicle PDCA d'un projecte d'inversió, entre d'altres.
Resum: Muchas inversiones corporativas actuales se destinan a la mejora de la Gestión del Cambio. Estas inversiones vienen motivadas por una carencia histórica entre el conjunto recursos humanos y nuevas tecnología tal y como reflejo un estudio del MIT en 1992. El objetivo del proyecto es analizar la gestión de cambios y proyectos desde vertientes poco conocidas por los Ingenieros; Dirección del equipo humano, procesos de calidad industrial, Programación Extrema, Análisis de la cobertura de los Sistemas de Información de una compañía según su estructura y estrategia empresarial, El Mercado y sus fuerzas competitivas, el retorno de la inversión, el Ciclo PDCA de un proyecto de inversión y entre otros.
Resum: Many current corporate investments are aimed at improving the management change. These investments are motivated by historical deprivation among all human resources and new technology as reflected a study at MIT in 1992. The project aims to analyze the management changes and projects from little-known aspects of Engineers; Address team, quality processes industrial Extreme Programming, Analysis of the coverage of information systems of a company depending on their structure and strategy business, market and competitive forces, the return on investment, the PDCA cycle of an investment project and among others.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Empreses ; Automatització ; Direcció i administració ; Sistemes d'informació per a la gestió ; Informació ; Disseny ; Sistemes d'emmagatzematge i recuperació



195 p, 2.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir