Manejo de históricos en clusters
Méndez Casado, Manuel
Hernández Budé, Porfidio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 87 p.
Resum: CISNE es un sistema de cómputo en paralelo del Departamento de Arquitectura de Computadores y Sistemas Operativos (DACSO). Para poder implementar políticas de ordenacción de colas y selección de trabajos, este sistema necesita predecir el tiempo de ejecución de las aplicaciones. Con este trabajo se pretende proveer al sistema CISNE de un método para predecir el tiempo de ejecución basado en un histórico donde se almacenarán todos los datos sobre las ejecuciones.
Resum: CISNE és un sistema de còmput en paral·lel del Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius (DACSO). Per poder implementar polítiques d'ordenació de cues i selecció de treballs, aquest sistema necessita predir el temps d'execució de les aplicacions. Amb aquest treball es pretén proveir el sistema CISNE amb un mètode per predir el temps d'execució basat en un històric on s'emmgatzemaran totes les dades sobre les execucions.
Resum: CISNE is a parallel computing system of the Department of Architecture of Computers and Operating Systems (DACSO). For being able to implement politics of queues ordering and job selection, this system needs to predict the execution time of the applications. With this work, it is intended to supply to the system CISNE of a method to predict the execution time based on one historical where all the data about executions will be stored.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Sistemes productius locals



87 p, 3.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir