Arquitectura corporativa de web services
Vacas Gallego, Javier
Borrell i Viader, Joan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Muiño Gallego, J. Carlos
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 81 p.
Resum: Este proyecto consiste en la realización de un sistema informático que se encargue de ampliar la red comercial de una compañía de seguros a través de Internet. Para ello se utiliza la tecnología de web services, que nos permite efectuar transacciones de datos de manera rápida, fiable y segura. El web service que se ha diseñado se encarga de resolver y dar respuesta tanto a peticiones de solicitud de precios como de emisión de pólizas en varios ramos. El objetivo es ofrecer al cliente final un método sencillo y próximo de cotización y emisión de seguros.
Resum: Aquest projecte consisteix en la realització d'un sistema informàtic que s'encarregui d'ampliar la xarxa comercial d'una companyia d'assegurances mitjançant Internet. Per a això s'utilitza la tecnologia de web services, que ens permet efectuar transaccions de dades de manera ràpida, fiable i segura. El web service que s'ha dissenyat s'encarrega de resoldre i donar resposta tant a peticions de sol·licitud de preus com d'emissió de pòlisses en diversos rams. L'objectiu es oferir al client final un mètode senzill i pròxim de cotització i emissió d'assegurances.
Resum: This project consists of a computer based system to be responsible for expanding the business network of an insurance company via the Internet. It uses web services technology, which allows us to make data transactions in a fast, reliable and secure way. The web service that has been designed handles to resolve and respond to requests for prices solicitation and insurance policies emission in several classes. The aim is to give customers an easy and near way of trading and issuance insurances.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Comerç electrònic ; Programes d'ordinadors



81 p, 703.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir