Gestió d'espais i control d'accés en edificis públics
Ruiz Blas, Nicolás
Mariné Jové, Pere
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 100 p.
Resum: El present projecte desenvolupa una aplicació de gestió d'espais i control d'accés per a la l'Edifici d'Estudiants-ETC de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest edifici ofereix serveis a la comunitat universitària i compta amb un conjunt d'espais i equipaments ben divers: despatxos, sales de reunió, sales d'assaig, sala d'ordinadors, cinema i teatre. Els usuaris d'aquestes instal·lacions són els propis treballadors de l'edifici, alumnes dels cursos i tallers, estudiants beneficiaris d'algun servei i col·lectius d'estudiants. La gestió i l'assignació d'aquests espais, així com el control d'accés són realitzats manualment per part del personal de l'ETC a la recepció de l'edifici (anomenat Punt de Serveis). L'aplicació desenvolupada implementa els processos existents, tals com la gestió i reserva d'espais, l'inventari de claus o el control d'accés a les sales. Tanmateix introdueix nous processos i funcionalitats, com la gestió, reserva i cessió de material propietat de l'edifici.
Resum: El proyecto desarrolla una aplicación de gestión de espacios y control de acceso para el Edifici d'Estudiants-ETC de la Universitat Autònoma de Barcelona. Este edificio ofrece servicios a la comunidad universitaria y cuenta con un conjunto de espacios y equipamientos bien diverso: despachos, salas de reunión, salas de ensayo, sala de ordenadores, cine y teatro. Los usuarios de estas instalaciones son los propios trabajadores del edificio, alumnos de los cursos y talleres, estudiantes beneficiarios de algun servicio y colectivos de estudiantes. La gestión y la asignación de estos espacios, así como el control de acceso se realizan manualmente por parte del personal del ETC en la recepción del edificio (llamado Punt de Serveis). La aplicación desarrollada implementa los procesos existentes, tales como la gestión y reserva de espacios, el inventario de llaves o el control de acceso a las salas. Además introduce nuevos procesos y funcionalidades, como la gestión, reserva y cesión de material propiedad del edificio.
Resum: The project develops an application for room management and access control at Edifici d'Estudiants-ETC from the Universitat Autònoma de Barcelona. This building offers services to the university community and has a wide range of rooms and facilities: offices, meeting rooms, essay rooms, computer rooms, cinema and theatre. The users of these facilities are those who work in the building, course attendants, users of ETC's services and student groups. Room management, like the access control are done manually by ETC personnel at the reception (called Punt de Serveis). The developed application performs the existing processes, such as reservation and room management, key inventory or access control to the rooms. Furthermore, it adds new functionalities, such as the management, reservation and assignment of items property of ETC.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Edificis ; Control d'accessos ; Programes d'ordinador



100 p, 5.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir