To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/12170

Caracterització del lactosèrum crioconcentrat procedent de la indústria formatgera
Menchén Alba, Lídia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Hidràulica, Marítima i Ambiental; Raventós Santamaria, Mercè
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil::Impacte ambiental
-Whey
-Food industry and trade
-Cheese industry
-fluid newtonià
-punt de congelació
-viscositat
-crioconcentració
-Lactosèrum
-Lactosèrum
-Crioconcentració
-Aliments -- Indústria i comerç -- Refrigeració
-Formatge -- Indústria i comerç
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Research/Master Thesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters