To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/12865

Comparativa técnica, energética y económica de tres operaciones de concentración en la industria alimentaria: La evaporación, la tecnologia de membranas y la crioconcentración
Álvarez Rollán, Alexis
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Hidràulica, Marítima i Ambiental; Raventós Santamaria, Mercè
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil::Impacte ambiental
-Food industry and trade
-Evaporation
-Membranes (Technology)
-crioconcentración
-concentración de alimentos
-membranas
-evaporación
-Aliments -- Indústria i comerç
-Evaporació
-Membranes (Tecnologia)
-Crioconcentració
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Research/Master Thesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters