Tratamiento quirúrgico de las fracturas de acetábulo : resultados clínicos y radiológicos a corto y medio plazo
Estrems Díaz, Vicente
Cáceres Palou, Enrique
Hernández Ferrando, Lorenzo
Bru Pomer, Antonio
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2011
Descripció: 82 p.
Resum: L'estudi de les fractures desplaçades de l'acetàbul han evolucionat en els últims 40 anys, degut sobretot als treballs inicials de Judet i Letournel. El tractament mitjan la reducció oberta i la fixació interna és el més acceptat actualment en els casos de lesions desplaçades. L'objectiu d'aquest estudi és presentar els resultats clínics i radiològics obtinguts en el tractament quirúrgic de 23 pacients amb fractura desplaçada d'acetàbul, i discernir quines variables poden influir de forma directa en la qualitat de la reducció oberta i el resultat funcional final.
Resum: El estudio de las fracturas desplazadas de acetábulo ha evolucionado en los últimos 40 años, debido sobre todo a los trabajos iniciales de Judet y Letournel. El tratamiento mediante reducción abierta y fijación interna es el más aceptado actualmente en los casos de lesiones desplazadas. El objetivo de este estudio es presentar los resultados clínicos y radiológicos obtenidos en el tratamiento quirúrgico de 23 pacientes con fractura desplazada de cotilo, y discernir que variables pueden influir de forma directa en la calidad de la reducción obtenida y el resultado funcional final.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Acetàbul (Anatomia) ; Cirurgia ; Fractures



82 p, 3.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2011-12-05, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir