Expectativas del paciente y su correlación con la escala de Constant y el cuestionario de calidad de vida SF-36
Martínez Martos, Sara
Cáceres Palou, Enrique
Torrens Cànovas, Carlos
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2011
Descripció: 57 p.
Resum: El objetivo del estudio es la evaluación subjetiva del hombro a través del análisis de expectativas en el dolor, la funcionalidad, las actividades de la vida diaria y la fuerza que el paciente espera obtener tras el tratamiento de la patología del hombro, y posteriormente, evaluar la correlación de estos datos obtenidos con los resultados en la escala de Constant y en el SF- 36. La hipótesis que nos planteamos fue que las expectativas del paciente son independientes del estado funcional del hombro y de la percepción de la calidad de vida.
Resum: L'objectiu de l'estudi és l'avaluació subjectiva de l'espatlla mitjançant l'anàlisi de les expectatives en el dolor, la funcionalitat, les activitats de la vida diària i la força que el pacient espera obtenir amb el tractament de la patología de l'espatlla, i posteriorment , avaluar la correlació d'aquestes dades obtingudes amb els resultats de l'escala de constant i el SF-36. La hipòtesi que ens vam plantejar va ser que les expectatives del pacient són independents de l'estat funcional de l'espatlla i de la percepció de la qualitat de vida.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Espatlles ; Ferides i lesions ; Tractament



57 p, 485.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-01-20, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir