Valoración geriátrica como predictor de mortalidad en ancianos con insuficiencia cardíaca descompensada
Pérez Bazán, Laura Mónica
Miralles Basseda, Ramón
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 48 p.
Resum: Es tracta d'un estudi prospectiu realitzat en una unitat geriàtrica d'aguts, entre els anys 2007-2009. L'objectiu principal del treball va ser determinar el valor pronòstic de la situació funcional, cognitiva, nutricional i de la presència de síndromes geriàtriques, en la mortalitat intrahospitalària del pacient ancià ingressat per descompensació d'insuficiència cardíaca. Els resultats suggereixen que el deteriorament de la situació funcional, nutricional i cognitiva s'han associat significativament amb una major mortalitat en el pacient ancià que ingressa per insuficiència cardíaca descompensada.
Resum: Se trata de un estudio prospectivo realizado en una unidad geriátrica de agudos, entre los años 2007-2009. El objetivo principal del trabajo fue determinar el valor pronóstico de la situación funcional, cognitiva, nutricional y de la presencia de síndromes geriátricos, en la mortalidad intrahospitalaria del paciente anciano ingresado por descompensación de insuficiencia cardiaca. Los resultados sugieren que el deterioro de la situación funcional, nutricional y cognitiva se han asociado significativamente con una mayor mortalidad en el paciente anciano que ingresa por insuficiencia cardiaca descompensada.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Insuficiència cardíaca, Geriatria



48 p, 436.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-03-01, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir