Entorn virtual d'aprenentatge per una escola de secundària
Martín López, David
Talló Sendra, Marc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 87 p.
Resum: Implementarem un Entorn Virtual d'Aprenentatge (EVA) per a l'escola Arrels-Blanquerna de Badalona. Instal·larem un Moodle perquè els alumnes puguin reforçar els aprenentatges adquirits a les classes i realitzar activitats proporcionades pel docent. Farem servir les eines que proporciona GoogleApps per l'elaboració i modificació dels diferents documents que es facin servir, i per la comunicació a través de correu electrònic. Per últim, construirem una pàgina web amb el programari Joomla! que serà útil per penjar noticies relacionades amb el projecte eduCAT1x1 i com a punt d'enllaç amb les diferents plataformes.
Resum: Implementaremos un Entorno Virtual de Aprendizaje (EVA) para la escuela Arrels-Blanquerna de Badalona. Instalaremos un Moodle para que los alumnos puedan reforzar los aprendizajes adquiridos en clase y realizar actividades proporcionadas por el docente. Utilizaremos las herramientas que proporciona GoogleApps para la elaboración y modificación de los diversos documentos que se utilicen, y para la comunicación a través de correo electrónico. Por último, construiremos una página web con el software Joomla! que será útil para colgar noticias relacionadas con el proyecto eduCAT1x1 y como punto de enlace con las diferentes plataformas.
Resum: Implementation of a Virtual Learning Environment (VLE) for the school Arrels-Blanquerna in Badalona. Installation of a Moodle platform so that students can reinforce the learning acquired in classes and perform the activities provided by the instructor. GoogleApps is the software of choice for documents' preparation and modification and for communication via email too. Joomla! is used for the publication of news related to eduCAT1x1 project and as a liaison with the various platforms.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Ensenyament assistit per ordinador ; Processament de dades



88 p, 6.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir