Medición de la absorción de los ácidos biliares en el diagnóstico inicial de la diarrea crónica
Notta, Paula Cecilia
Flotats, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 20 p.
Resum: Evaluar la utilidad de 75SeHCAT como prueba de primera línea en el diagnóstica en el síndrome diarreico crónico (SDC). Se estudiaron prospectivamente 47 pacientes. En todos se midió la retención abdominal a los 7 días post-administración 75SeHCAT (RA7). Los pacientes con prueba alterada se evaluo la respuesta a la resincolestiramina y se realizó un nuevo test a los 3 meses. çEn nuestro estudio se objetivo que la medición de la RA7 de 75SeHCAT permite un diagnóstico precoz de la malabsorción de sales biliares en el 42. 5 % de pacientes con SDC.
Resum: Avaluar la utilitat de 75SeHCAT com a prova de primera línia en el diagnòstica en la síndrome diarreic crònic (SDC). Es van estudiar prospectivament 47 pacients. En tots es va mesurar la retenció abdominal als 7 dies post-administració 75SeHCAT (RA7). Els pacients amb prova alterada es va avaluar la resposta a la resincolestiramina i es va realitzar un nou test als 3 mesos. Es objectiu que la mesura de la RA7 de 75SeHCAT permet un diagnòstic precoç de la malabsorció de sals biliars en el 42. 5% de pacients amb SDC.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Diarrea, Sistema gastrointestinal



20 p, 101.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir