Herramienta web para la gestión de proyectos de investigación
Rubia Jiménez, Marta
Vera Rodríguez, Gonzalo
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 77 p.
Resum: El proyecto tiene como objetivo el desarrollo de una aplicación web para la gestión de proyectos de investigación que se llevan a cabo por el Servei de Nutrició i Benestar Animal (SNiBA) de la Universitat Autònoma de Barcelona. La aplicación ha de ser una herramienta para facilitar la organización y administración, al personal del centro, de los diferentes proyectos de I+D que son realizados por esta entidad. SNiBA ya dispone de una aplicación para este fin pero con ciertas carencias. Con esta aplicación se pretende facilitar y mejorar el proceso de gestión de los servicios que ofrece SNIBA de forma que el personal pueda ofrecer un mejor servicio a sus clientes.
Resum: El projecte té com a objectiu el desenvolupament d'una aplicació web per a la gestió de projectes d'investigació que es realitzen al Servei de Nutrició i Benestar Animal (SNiBA) de la Universitat Autònoma de Barcelona. L'aplicació ha de ser una eina per a facilitar l'organització i l'administració, al personal del centre, dels diferents projectes de I+d que són realitzats per aquesta entitat. SNiBA ja disposa d'una aplicació per a aquest fi però té algunes mancances. Amb aquesta aplicació es pretèn facilitar i millorar el procès de gestió dels serveis que ofereix SNiBA de forma que el personal pugui oferir un millor servei als seus clients.
Resum: The goal of the project is to develop a web application to manage the research projects which are made by Servei de Nutrició i Benestar Animal (SNiBA) of the Universitat Autònoma de Barcelona. The application is intended to improve and help with the current research project management of SNiBA. SNiBA currently has an application for similar purposes, but it has deficiencies. With this project we will try to improve the management of the services that SNiBA offers to its customers.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Gestió de projectes ; Automatització



77 p, 11.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-16, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir