Estudio del TEP sintomático en pacientes oncológicos mediante TC Multidetector
Simonet Redondo, María
Cáceres Sirgo, José
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 24 p.
Resum: L'objectiu d'aquest treball és determinar de manera retrospectiva la prevalença i característiques radiològiques del tromboembolisme pulmonar mitjançant TC multidetectors en pacients oncològics amb sospita clínica de TEP, así mateix identificar altres troballes radiològiques pleuroparenquimatoses presents a aquells pacients que no mostren signes de TEP. Per a això es van revisar 223 Angio- Tc toràcics realitzats per sospita de TEP recollint les dades clíniques dels pacients oncològics (82), les característiques dels èmbols pulmonars en aquests malalts (16) i valorant l'existència d'altres causes radiològiques que justifiquessin la clínica de dispnea.
Resum: El objetivo de este trabajo es determinar de forma retrospectiva la prevalencia y características radiológicas mediante TC Multidetector del tromboembolismo pulmonar (TEP) en pacientes oncológicos con sospecha clínica de TEP e identificar otros hallazgos radiológicos pleuroparenquimatosos presentes en aquellos pacientes que no muestran signos de TEP. Para ello se revisaron 223 Angio- TC torácicos realizados por sospecha de TEP recogiendo los datos clínicos de los pacientes oncológicos (82), las características de los émbolos pulmonares en estos enfermos (16) y valorando la existencia de otras causas radiológicas que justificaran la clínica de disnea.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Embòlia pulmonar ; Tromboembòlia ; Càncer



24 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir