To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/14897

Acceptability of meat with different levels of boar taint compounds for Spanish and English consumers.
Panella-Riera, Nuria; Blanch, M.; Kallas, Zein; Gil Roig, José María; Gil, Marta; Oliver, Maria Angels; Font i Furnols, Maria
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la carn
-Consumers’ preferences
-Carn de porc
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Published version
Conference Object
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Oliver, Maria Angels; Gil, Marta; Panella-Riera, Nuria; Blanch, M.; Font i Furnols, Maria; Kallas, Zein; Gil Roig, José María; Tacken, G.; Chevillon, Patrick; De Roest, Kees
Gil Roig, José María; Tacken, G.; Font i Furnols, Maria; Panella-Riera, Nuria; Blanch, M.; Oliver, Maria Angels; Chevillon, Patrick; De Roest, Kees; Kallas, Zein
Kallas, Zein; Gil Roig, José María; Panella-Riera, Nuria; Blanch, M.; Tacken, G.; Chevillon, Patrick; De Roest, Kees; Oliver, Maria Angels
Borrisser-Pairó, Francesc; Kallas, Zein; Panella-Riera, Nuria; Avena, Maria; Ibáñez, Miguel; Olivares, Alváro; Gil Roig, José María; Oliver, Maria Angels
Panella Riera, Nuria; Blanch, Marta; Kallas, Zein; Chevillon, Patrick; Garavaldi, A.; Gil Roig, José María; Font i Furnols, Maria; Oliver, Maria Angels
 

Coordination

 

Supporters