Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/2993
Título:
|
Protein and starch content of raw, soaked and cooked beans (Phaseolus vulgaris L.)
|
Autor/a:
|
Pujolà Cunill, Montserrat; Farreras Aleu, Albert; Casañas Artigas, Francesc
|
Otros autores:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
Materia(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Biotecnologia i millora genètica vegetal -Beans--Varieties -Beans -Mongetes -- Millorament selectiu |
Derechos:
|
|
Tipo de documento:
|
Artículo |
Editor:
|
Elsevier
|
Compartir:
|
|
Mostrar el registro completo del ítem