To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/2541
Title: | Evaluación de viscosidades de zumos comerciales a temperaturas próximas a la congelación |
---|---|
Author: | Auleda Amorós, Josep Maria; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard; Ruiz, Y. |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments -Concentrated fruit juices -Refrigeration and refrigerating machinery -Rheology -viscositat, temperatures de congelació, solucions de sacarosa -Sucs de fruita concentrats -Reologia -Temperatura -Refrigeració |
Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Conference Object |
Published by: | Mercè Raventós, Jordi Salazar |
Share: |