To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/2544

Evolución de parámetros de calidad organoléptica en productos de V gama elaborados con alcachofa del prat (cyrana scolymus)
Avitia Rodríguez, Jessica; Pujolà Cunill, Montserrat; Blazquez, Judit; Cristina, Díaz; Achaerandio Puente, María Isabel
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Precooked foods
-Artichokes
-Food Sensory evaluation
-Cocción en envase, cyrana scolymus, atmósfera modificada, V gama
-Aliments de cinquena gamma
-Carxofes
-Anàlisi sensorial
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Conference Object
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Rios do Amaral, Lucas; Achaerandio Puente, María Isabel; Benedetti, Benedito Carlo; Pujolà Cunill, Montserrat
Alvares Amaral, Rivia; Benedetti, Benedito Carlo; Pujolà Cunill, Montserrat; Achaerandio Puente, María Isabel
Benítez, Sheila; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat
Yang, Yali; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat
Yang, Yali; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat
 

Coordination

 

Supporters