Título:
|
Evaluación de la degradación lipídica del salvado de arroz y de la eficacia de su conservación mediante tratamiento térmico
|
Autor/a:
|
Álvarez del Castillo, Lorenzo; Francesch Ollé, Maria; Esteve García, Enric; Álvarez del Castillo, María Dolores; Bonachera Fernández, N.
|
Otros autores:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. STH - Sostenibilitat, Tecnologia i Humanisme; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
Materia(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen vegetal -Rice bran -Human nutrition -Arròs -- Aspectes nutritius -Nutrició |
Derechos:
|
|
Tipo de documento:
|
Artículo - Versión publicada Artículo |
Compartir:
|
|