To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/8677

Spanish consumers: attitudes and acceptability towards GM food products
Angulo, Ana María; Gil Roig, José María
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes socials
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries
-Genetically modified foods
-Consumers--Attitudes--Spain
-Aliments transgènics
-Consumidors -- Actituds -- Espanya
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Published version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Gracia, Azucena; Gil Roig, José María; Angulo, Ana María
Boubaker, Dhehibi; Gil Roig, José María; Angulo, Ana María; Mur, J.
Angulo, Ana María; Gil Roig, José María; Gracia, Azucena
Angulo, Ana María; Gil Roig, José María; Gracia Royoz, Azucena
 

Coordination

 

Supporters