Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/9278

Tecnologia d'elaboració de formatges
Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Guamis, Buenaventura
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la llet
-Cheesemaking
-Formatge -- Elaboració
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Artículo - Versión publicada
Artículo
Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Puig-Pey, M.; Biarnes, J.; Vilaseca, H.; Simó Cruanyes, Joan; Plans Pujolràs, Marçal; Casañas Artigas, Francesc; Massanes, T.
Casañas Artigas, Francesc; Rivera Pinzano, Ana; Fenero Artaso, Daniel; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Plans Pujolràs, Marçal; Sabaté Reboll, José
Casañas Artigas, Francesc; Simó Cruanyes, Joan; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Plans Pujolràs, Marçal; Sabaté Reboll, José
Casañas Artigas, Francesc; Rivera Pinzano, Ana; Simó Cruanyes, Joan; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario