To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/9369

Determinación de la fracción aromática en un chile frutal por cromatografía de gases mediante el uso de columnas semicapilares
Pujolà Cunill, Montserrat; Cugat, I.; Centelles, Enric
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Gas chromatography.
-Bubble gum
-Food--Odor
-Cromatografia de gasos
-Aliments -- Olor
-Xiclets
Article - Published version
Conference Object
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Bosch Roura, Lluís; Casañas Artigas, Francesc; Pujolà Cunill, Montserrat; Centelles, Enric; Beltrán, P.; Flórez, Antonio; Nuez Viñals, Fernando
Casañas Artigas, Francesc; Bosch Roura, Lluís; Pujolà Cunill, Montserrat; Centelles, Enric; Gual Martí, Joan; Flórez Vergara, Alexy; Beltrán, P.; Nuez Viñals, Fernando
Sabaté Reboll, José; Pujolà Cunill, Montserrat; Centelles, Enric; Galán, M.; Llorens, Joan
Flórez Vergara, Alexis; Pujolà Cunill, Montserrat; Valero Baya, Jordi; Centelles, Enric; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Casañas Artigas, Francesc
 

Coordination

 

Supporters