To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/9792

Estabilización proteica de vino Sauvignon Blanc por filtración estabilizante: efecto sobre la fracción molecular
Lira, E; Pandolfini, Enzo; Güell, Carme; Medina, Francesc; López, Francisco; Achaerandio Puente, María Isabel
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Enologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Wine and wine making
-Wine and wine making--Filtration
-Proteins - Denaturation
-Estabilización proteica
-Vino
-Sauvignon blanc
-Filtración
-Óxido de zirconio
-Vi -- Filtració
-Viticultura
-Proteïnes--Desnaturalització
Article - Published version
Conference Object
Universidad de Vigo
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Ferrando, Montserrat; Rózek, Aleksandra; Achaerandio Puente, María Isabel; Güell, Carme
López Bonillo, Francisco; Achaerandio Puente, María Isabel; Ferrando, Montserrat; Güell, Carme; Labbé, Mariela; Lira, E.; Pandolfi, E.; Pashova, V.; Salazar González, Fernando Noé
Achaerandio Puente, María Isabel; Rózek, Aleksandra; Güell, Carme; López, F.; Ferrando, Montserrat
Calviño, J.; Achaerandio Puente, María Isabel; Labbé, M.; García-Llobodanin, L.; Güell, Carme; López, F
Rózek, Aleksandra; Achaerandio Puente, María Isabel; Güell, Carme; López, F.; Ferrando, Montserrat
 

Coordination

 

Supporters