Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/10555

El consumidor español y los alimentos modificados genéticamente
Noomene, Rouhia; Gil Roig, José María
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes socials
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries
-Genetically modified foods
-Consumers--Attitudes--Spain
-Aliments transgènics
-Consumidors -- Actituds -- Espanya
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Versió publicada
Article
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Seppa, Laila; Latvala, Terhi; Faiçal, Akaichi; Gil Roig, José María; Tuorila, Hely
Veloso Contreras, Fernando; Cabas Monje, Juan; Velasco Fuenmayor, Julia; Vallejos Cartes, Rosana; Gil Roig, José María
Guesmi, Bouali; Serra Devesa, Maria Teresa; Radwan, Amr; Gil Roig, José María