Sky Net : sistema de sincronización y control de versiones de documentos on-line
Carreño Izquierdo, Javier
Verge, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 92 p.
Resum: La función de la aplicación Sky Net (un sistema de control de versiones y sincronización de documentos on-line) será la de ofrecer un conjunto de herramientas capaces de establecer una comunicación cliente-servidor de forma transparente utilizando carpetas del disco duro. De esta forma el usuario final podrá tener todos sus documentos guardados en un servidor, poderlos recuperar en el momento que se desee, y tener los mismos documentos en todas las estaciones de trabajo que estén conectadas a la aplicación. Además se le añade una función de control de versiones que permitirá guardar el contenido de una carpeta bajo un identificador (nombre o versión), y poderlo recuperar más adelante aunque ya hayamos hecho modificaciones en los documentos de dicha carpeta. El proyecto se compone de dos aplicaciones: Sky Catcher, la aplicación cliente, y Sky Node, la aplicación servidor.
Resum: La funció de l'aplicació Sky Net (un sistema de control de versions i sincronització de documents on-line) serà la d'oferir un conjunt d'eines capaces d'establir una comunicació client-servidor de forma transparent utilitzant carpetes del disc dur. D'aquesta manera l'usuari final podrà tenir tots els seus documents guardats en un servidor, els podrà recuperar en el moment que desitgi, i tenir els mateixos documents en totes les estacions de treball que estiguin connectades a l'aplicació. A més a més se li afegeix una funció de control de versions que permetrà guardar el contingut d'una carpeta sota un identificador (nom o versió), i poder-lo recuperar més endavant encara que ja haguem fet modificacions en aquella carpeta. El projecte es composa de dues aplicacions: Sky Catcher, l'aplicació client, i Sky Node, l'aplicació servidor.
Resum: The role of Sky Net application (a system of version control and synchronization of documents on-line) will be to offer a suite of tools able to establish a client-server communication transparently using hard disk folders. In this way the end user can have all documents stored on a server, which can be retrieved at the time they are needed, and shared with all workstations that are connected to the application. It also adds a version control feature that will save the contents of a folder under an identifier (name or version), and will allow to retrieve this version even if later changes have been made. The project consists of two applications: Sky Catcher, the client application, and Sky Node, the server application.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Sistemes usuari-màquina ; Processament de dades



92 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-31, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir