Generación de interfaces para aplicaciones por línea de comandos
Río García, Marta
Vera Rodríguez, Gonzalo
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 61 p.
Resum: Generación dinámica de interfaces web basadas en ficheros descriptivos XML para el control de la parametrización compleja y ejecución de programas por línea de comandos. La necesidad surge con la aplicación mlcoalsim, utilizada por investigadores de la UAB, cuya parametrización requiere la edición manual de un fichero de texto la sintaxis del cual es complicada y pesada. Con la generación de interfaces web se pretende ayudar a los usuarios en la correcta parametrización y ejecución de aplicaciones como mlcoalsim.
Resum: Generació dinàmica d'interfícies web basades en fitxers descriptius XML per al control de la parametrització complexa i execució de programes per línia de comandes. La necessitat sorgeix amb l'aplicació mlcoalsim, utilitzada pels investigadors de la UAB, la parametrització de la qual requereix l'edició manual d'un fitxer de text amb una sintaxi complicada i feixuga. Amb la generació d'interfícies web es pretén ajudar als usuaris en la correcta parametrització i execució d'aplicacions com mlcoalsim.
Resum: Dynamic generation of web interfaces based on XML descriptive files to control the configuration and execution of complex programs by command line. The need arises from the use of mlcoalsim application by UAB researchers, whose parameterization requires manually editing a text file which syntax is complicated and heavy. With the generation of web interfaces it is intended to assist users in the configuration and running of applications such as mlcoalsim.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Interfícies (Informàtica) ; Disseny



61 p, 4.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-31, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir