LittleProc 2.0. : l'evolució als 16 bits, amb arquitectura superescalar i amb pipeline
Prat López, Roc
Aragonés Ortiz, Raúl (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 74 p.
Resum: Aquest projecte consisteix en evolucionar el LittleProc 1. 0, un processador simple dissenyat per ser destinat al món de la docència per tres professors de la UAB. Aquestes evolucions consisteixen en aplicar diversos mètodes i arquitectures diferents per tal d'obtenir un millor rendiment del processador, arribant a executar programes amb la meitat de temps que tardava el LittleProc 1. 0. Un cop implementades les diferents arquitectures per tal de millorar el rendiment, es realitzarà un estudi de quin tant per cent de millora ha sigut aquest rendiment.
Resum: Este proyecto consiste en evolucionar el LittleProc 1. 0, un procesador simple diseñado para ser destinado al mundo de la docencia por tres profesores de la UAB. Estas evoluciones consisten en aplicar varios métodos y arquitecturas distintas para obtener un mayor rendimiento del procesador, llegando a ejecutar programas con la mitad de tiempo que tardaba el LittleProc 1. 0. Una vez implementadas las diferentes arquitecturas para mejorar el rendimiento, se realizará un estudio de qué tanto por ciento de mejora ha sido este rendimiento.
Resum: This project aims to evolve LittleProc 1. 0, a simple processor designed to be devoted to the learning environment by three teachers of the UAB. Developments consist to apply several methods and different architectures to get better processor performance, getting to run programs with half the time it took LittleProc 1. 0. Once implemented these different architectures, a study is conducted in order to find what percentage of improvement has been achieved.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Microprocessadors ; Disseny i construcció



74 p, 755.2 KB

6 p, 158.3 KB

5 p, 162.7 KB

5 p, 174.7 KB

27 p, 299.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-06-07, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir