COSMOS : gestor de continguts accessibles
Martínez Megias, Carolina
Roig, Jordi, (Roig Zárate), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 58 p.
Resum: Cada cop són més els usuaris que es troben amb la necessitat de posar els seus serveis i/o productes a Internet. Un cop que els usuaris prenen aquesta decisió, és habitual que es trobin amb eines poc intuïtives i complexes que dificulten la tasca de manteniment de la informació que es vol mostrar al portal web. La finalitat d'aquest projecte és apropar les tasques de manteniment als usuaris per tal que puguin modificar els continguts publicats al seu portal web, independentment de la seves capacitats tecnològiques o sensorials.
Resum: Cada vez son más los usuarios que se encuentran con la necesidad de poner sus servicios y / o productos en Internet. Una vez que los usuarios toman esta decisión, es habitual que se encuentren con herramientas poco intuitivas y complejas que dificultan la tarea de mantenimiento de la información que se quiere mostrar en el portal web. La finalidad de este proyecto es acercar las tareas de mantenimiento a los usuarios para que puedan modificar los contenidos publicados en su portal web, independientemente de sus capacidades tecnológicas o sensoriales.
Resum: Increasingly, users are facing the need to market their services and / or products on the Internet. Once users make this decision, unintuitive and complex tools often make it difficult to maintain the information to be displayed on the website. The purpose of this project is to bring easier maintenance tools to users so that they are able to modify content published on its website, regardless of their technological and sensory capabilities.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Gestió de continguts, Sistemes de ; Accessibilitat web



58 p, 2.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-06-07, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir