Aplicación de la ingeniería del software sobre la herramienta MATE : application controller
Pimenta Soto, Antonio
Sikora, Anna, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 66 p.
Resum: Este proyecto tiene como objetivo crear y aplicar una metodología a una aplicación llamada MATE que fue creada en en el año 2003 por Anna Sikora para su tesis doctoral. Se trata de dotar el proyecto MATE de las herramientas necesarias para garantizar su evolución. La metodología creada consta de la especificación de un entorno de trabajo y una serie de documentos que detallan los procesos relativos al desarrollo de MATE. Además se han creado algunas nuevas características que hacen de MATE una herramienta más completa y cómoda.
Resum: Aquest projecte té com a objectiu crear i aplicar una metodologia a una aplicació anomenada MATE, que va ser creada al any 2003 per Anna Sikora per a la seva tesis doctoral. Es tracta de dotar el projecte MATE de les eines necessàries per garantir la seva evolució. La metodologia creada consta de l'especificació d'un entorn de treball y una sèrie de documents que detallen els processos relatius al desenvolupament de MATE. A més s'han creat algunes noves característiques que fan de MATE una eina més completa i còmoda.
Resum: This project has the goal of creating and applying a methodology to an application called MATE, which was created by Anna Sikora in the year 2003 for her Thesis. The main task consists in providing MATE with the necessary tools to be able to evolve. The methodology we've created specifies an work environment and a series of documents detailing the processes used in the developments of MATE. Furthermore we've added new characteristics to MATE such as a shut down mechanism and a configuration system that make MATE more complete and enhance its usability.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Programació paral·lela (Informàtica)



66 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-06-07, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir