Confecció del portal de l'investigador universitari
Garcia Machado, David
Grau Sala, Ramon
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 52 p.
Resum: Este proyecto consiste en la elaboración de una propuesta del portal web para permitir la investigación y compartir investigaciones entre los investigadores de la Universidad Autónoma de Barcelona. Esta memoria explica las necesidades del proyecto, el diseño de la solución, la implementación de dichas solución y los resultados, para finalmente exponer las conclusiones y ampliaciones futuras. Para llevar a cabo el proyecto se realizó un estudio de los Web Desktop y la gestión interna de ellos, y finalmente se optó por realizar uno nuevo por las grandes diferencias entre las necesidades y lo existente. El producto se llama "UAB OS".
Resum: Aquest projecte consisteix en l'elaboració d'una proposta de portal web per permetre la investigació i compartir investigacions entre els investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta memòria explica les necessitats del projecte, el disseny de la solució, la implementació d'aquesta solució i els resultats, per finalment exposar les conclusions i ampliacions futures. Per dur a terme el projecte es va realitzar un estudi dels Web Desktop i la seva gestió interna, i finalment es va optar per realitzar un de nou per les grans diferències entre les necessitats i l'existent. El producte es diu "UAB OS".
Resum: This project is developing a web portal proposal to allow research and share research between researchers from the Autonomous University of Barcelona. This report explains the needs of the project, solution design, implementation of such solutions and results, to finally present the conclusions and future extensions. To carry out the project conducted a survey of the Web Desktop and the internal management of them, and finally opted for a new one for the large differences between the needs and existence. The product is called "UAB OS".
Nota: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Portals d'internet ; Disseny ; Pàgines web ; Desenvolupament



Presentació
10 p, 193.6 KB

Projecte
52 p, 3.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-06-14, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir