Evalución con pet/ct 11c-colina de recidivas bioquímicas ocultas de carcinoma de próstata
Plaza López, Pedro José
Castell-Conesa, Joan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 15 p.
Resum: Introducció. Material y mètodes. El nostre objectiu és valorar la utilitat del PET/CT 11C-Colina a la recidiva bioquímica oculta del carcinoma de pròstata. Es van estudiar retrospectivament 58 pacients amb aument de PSA posttractament. La interpretació de les imatges fou visual. Resultats: El PET/CT fou positiu en 39 pacients (67%) (PSA mitjà: 11. 7). Es van dividir els malats en 4 grups segons el valor del PSA (sensibilitat%): a 5ng/ml:91% . Conclusió: La PET/CT 11C-Colina mostra una alta capacitat de detecció per valors de PSA superiors a 5ng/ml i pot ser útil en valors superiors a 1ng/ml.
Resum: Introducción. Material y métodos. Nuestro objetivo es valorar la utilidad del PET/CT 11C-Colina en la recidiva bioquímica oculta del carcinoma de próstata. Se estudiaron manera retrospectiva 58 pacientes con aumento de PSA posttratamiento. La interpretación de las imágenes fue visual. Resultados: El PET/CT fue positivo en 39 pacientes (67%) (PSA medio: 11. 7). Se dividieron los pacientes en 4 grupos según el valor del PSA (sensibilidad %): a 5ng/ml:91% . Conclusión: La PET/CT 11C-Colina muestra una alta capacidad de detección para PSA superiores a 5ng/ml y puede ser útil en valores superiores a 1ng/ml.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Pròstata ; Càncer



15 p, 516.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-08-31, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir