Plataforma para la búsqueda de talento usando programario libre y web 2.0
Valls Vargas, Josep
Prim Sabria, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 111 p.
Resum: El objetivo de este proyecto es el de crear una plataforma para conectar a empresas con la necesidad de cubrir puestos de trabajo muy concretos con los mejores candidatos. Más allá del proyecto descrito en este documento, se pretende crear una empresa integradora de servicios de terceros tanto para empresas como para candidatos. Este proyecto se centra en el desarrollo de una plataforma Web basada en programario libre. La plataforma gira entorno a un portal que integra servicios de búsqueda de candidatos, reclutamiento y selección de personal. El portal utilizará la Web 2. 0 y las redes sociales para llevar a cabo su cometido. El portal está disponible en http://www. sntalent. com.
Resum: L'objectiu d'aquest projecte és el de crear una plataforma per connectar empreses amb la necessitat de cobrir llocs de treball molt concrets amb els millors candidats. Més enllà del projecte descrit en aquest document, es pretén crear una empresa integradora de serveis de tercers, tant per empreses com per candidats. Aquest projecte se centra en el desenvolupament d'una plataforma web basada en programari lliure. La plataforma gira entorn a un portal que integra serveis de cerca de candidats, reclutament i selecció de personal. El portal utilitzarà la web 2. 0 i les xarxes socials per dur a terme la serva funció. El portal està disponible a http://www. sntalent. com.
Resum: The objective of this project is to create a platform to connect businesses which need to cover very specific jobs with the best candidates. Beyond the project described in this document there is an aim to create a company that integrates third-party services for both companies and candidates. This project focuses on developing a Web platform based on free software. The platform revolves around a portal that integrates search services for candidates, recruitment and selection. The portal uses Web 2. 0 and social networks capabilities. The final portal is available at http://www. sntalent. com.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Personal ; Administració ; Automatització ; Selecció i nomenament



111 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-08-31, darrera modificació el 2023-04-20



   Favorit i Compartir