The History of the European Union (Chinese version)
Morata, Francesc

Publicació: Institut Universitari d'Estudis Europeus 2008
Descripció: 79 p.
Resum: Descriu i analitza el procés d'integració europea des dels seus inicis, els anys cinquanta, fins als nostres dies. L'objectiu consisteix a oferir una visió de conjunt d'un procés que va començar modestament amb la integració dels mercats del carbó i de l'acer dels sis membres fundadors i que ha derivat en una Unió Europea de 27 estats membres i més de 500 milions d'habitants, amb polítiques comunes, una cooperació estreta en els àmbits més sensibles de la sobirania estatal i una moneda única en setze estats.
Resum: Describe y analiza el proceso de integración europea desde sus inicios, en los años cincuenta, hasta nuestros días. El objetivo consiste en ofrecer una visión de conjunto de un proceso que comenzó modestamente con la integración de los mercados del carbón y del acero de los seis miembros fundadores y que ha derivado en una Unión Europea de 27 Estados miembros y más de 500 millones de habitantes, con políticas comunes, una cooperación estrecha en los ámbitos más sensibles de la soberanía estatal y una moneda única en dieciséis estados.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Anglès
Col·lecció: Institut Universitari d'Estudis Europeus. Governança Multinivell a la Unió Europea, "EUgov". Llibres
Document: Llibre
Matèria: Unió Europea ; Història



79 p, 506.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2012-12-11, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir