Estudio de los mensajes de control del protocolo multicast PIM SM
Piedra Osuna, Marcos
Franco Puntes, Daniel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 106 p.
Resum: OPNET es una herramienta de simulación de redes muy potente, donde se puede configurar cualquier tipo de red existente. Esta herramienta nos ayuda a "probar" sin tener que montar ninguna red física, una gran ventaja sobre todo para protocolos experimentales o para el diseño de los mismos. En este proyecto se utiliza el OPNET para explotar el protocolo multicast PIM-SM. Se establecerá un modelo de red, donde estarán configurados los nodos de forma estratégica para intentar extraer el máximo de información del comportamiento en esta situación del protocolo PIM-SM.
Resum: OPNET és una eina de simulació de xarxes molt potent, on es pot configurar qualsevol tipus de xarxa existent. Aquesta eina ens ajudarà a "provar" sense haver de muntar cap xarxa física, un gran avantatge sobretot per protocols experimentals o pel disseny d'aquests. En aquest projecte s'utilitza l'OPNET per explotar el protocol multicast PIM-SM. S'establirà un model de xarxa, on estaran configurats els nodes de forma estratègica per intentar extreure el màxim d'informació del comportament en aquesta situació del protocol PIM-SM.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Protocols de xarxes d'ordinadors ; Transmissió de dades, Sistemes de -- Simulació per ordinador



106 p, 2.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2013-02-11, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir