Estudio del servidor de aplicaciones Glassfish y de las aplicaciones J2EE
Serra Manchado, David
Franco Puntes, Daniel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 182 p.
Resum: El objetivo principal del proyecto consiste en realizar un estudio sobrel J2EE y Glassfish. Realizar un análisis de sus componentes así como de sus posibles alternativas tanto de aplicaciones como de servidores. Además realizar un estudio completo sobre EJB. Y finalmente, realizar una comparativa entre las diferentes posibilidades de interfaces de presentación que se se pueden utilizar según las diferentes tecnologías existentes. El último objetivo es la realización de un prototipo de una aplicación empresarial utilizando las herramientas explicadas en el proyecto consistente en un administrador de los recursos humanos de la empresa para la gestión interna de los trabajadores.
Resum: L'objectiu principal del projecte consisteix a realitzar un estudi sobre el J2EE i Glassfish. Realitzar una anàlisi dels seus components així com de les seves possibles alternatives tant d'aplicacions com de servidors. A més realitzar un estudi complet sobre EJB. I finalment realitzar una comparativa entre les diferents possibilitats d'interfícies de presentació que es poden utilitzar segons les diferents tecnologies existents. L'últim objectiu és la realització d'un prototip d'una aplicació empresarial utilitzant les eines explicades en el projecte consistent en un administrador dels recursos humans de l'empresa per a la gestió interna dels treballadors.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Sistemes usuari-màquina ; Processament de dades



182 p, 3.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2013-02-18, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir