Vulnerability assessment of distributed systems
Ruiz Utgés, Guifré
Heymann Pignolo, Elisa
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 99 p.
Resum: In this project I have carried out a vulnerability assessment of a component of the Condor Middleware. In this assessment I have sought and found the more dangerous software vulnerabilities of this system, I have reported them to the development team such that they may be fixed, and thus improve the security of this distributed system, and the networks that use it.
Resum: En este proyecto he desarrollado una evaluación de vulnerabilidades de un componente del Middleware Condor. En esta evaluación he buscado y encontrado las vulnerabilidades más peligrosas de este sistema, las he reportado al equipo de desarrolladores para ser arregladas, y mejorar así la seguridad este sistema distribuido y de las redes que lo utilizan.
Resum: En aquest projecte he desenvolupat una avaluació de vulnerabilitats d'un components del Middleware Condor. En aquesta avaluació he buscat i trobat les vulnerabilitats més perilloses d'aquest sistema, les he reportat a l'equip de desenvolupadors per a ser arreglades, i millorar així la seguretat d'aquest sistema distribuït i de les xarxes que el fan servir.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Anglès
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Processament distribuït de dades ; Fiabilitat



99 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2013-02-18, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir